Udbudsinformation

Orange divider

Få alle offentlige udbud der matcher din virksomhed. Vi tilbyder grundlæggende to forskellige ydelser, Lambrecht LEADS OG Lambrecht UDBUD, som du kan læse mere om nedenfor.

Med Lambrecht UDBUD får du information om alle udbud der er relevante for din virksomhed. Lambrecht LEADS derimod er leads, der er hentet direkte fra referaterne hos kommuner og regioner,

For både udbud og leads gælder det, at de bliver gennemgået, kvalificeret og kategoriseret manuelt af vores erfarne researchafdeling.

Vores ydelser er primært målrettet til rådgivere og totalentreprenører i byggebranchen. Vores service benyttes dog af alle, der ønsker at holde sig opdateret omkring byggeriet hos kommuner, regioner og forsyningsselskaber.

Udbud - Lambrecht UDBUD er målrettet rådgivere i Byggebranchen

Lambrecht UDBUD

Med Lambrecht UDBUD får du alle udbud, der er relevant for netop din virksomhed.

Vi overvåger alle EU-udbud samt flere hundrede udbydere, der er omfattet af tilbudsloven – stat, kommuner, regioner, forsyningsvirksomheder, almene boligselskaber mv.

Vores erfarne researchere gennemgår alle udbud og indekserer dem, så du kan nøjes med at få de opgaver og projekter, der er relevant for netop din virksomhed.

Du vil få tilsendt alle udbud på e-mail enkeltvis. Alle udbud udsendes med en beskrivende overskrift, der gør det nemt og hurtigt for dig at se, om et givent projekt er interessant for dig at arbejde videre med. Det betyder, at du får de bedste muligheder for at reagerer hurtigt, når interessante projekter udbydes (og hvis du allerede har Lambrecht LEADS, var du måske også forberedt på, at udbuddet ville komme allerede inden, det blev udsendt).

Du kan blive tilmeldt vores forskellige standardsorteringer, der er rettet mod netop din branche. Desuden kan du tilkøbe vores standardsorteringer fra hele EU/EØS.

Lad os overvåge markedet for dig.

Hør mere om mulighederne i dag – Book en Gratis gennemgang.

Lambrecht LEADS

Få LEADS direkte fra kommuner, regioner og forsyningsselskaber.

Kom helt ind i mødelokalerne hos regionerne og kommunerne og kom tæt på beslutningerne om kommende byggeprojekter

Med Lambrecht LEADS kan du følge de politiske beslutninger i forbindelse med kommunernes, regionernes og forsyningsvirksomhedernes kommende byggeprojekter. Du får besked om planlagte analyser og undersøgelser, klimaplaner og helhedsplaner, men også mere specifikt indkøb af rådgivning. Ligeledes får du tip om private byggeprojekter via lokalplansforslag og dispensationsansøgninger. Det betyder altså, at du får kendskab til potentielle opgaver fra kommuner og regioner, der er relevant for netop din virksomhed.

Helt konkret betyder det, at vores erfarne medarbejdere læser ca. 800-900 dagsordener og referater om måneden fra alle Danmarks kommuner og regioner. Via disse identificerer vi potentielle arbejdsopgaver til dit firma. Nogle arbejdsopgaver kommer i udbud, andre bliver indkøbt direkte af kommunen. Med denne viden, kan du forberede dit salgsarbejde bedst mulig.

Vi sorterer alle LEADS for dig

Alle LEADS udsendes per e-mail enkeltvis efterhånden, som de identificeres. Du får en personlig profil, hvor du kan redigere dine ønsker og behov. Derved sikrer vi, at du får en så relevant sortering af udbud som muligt. Og du undgår at modtage LEADS på offentlige opgaver, der ikke har din interesse.

Desuden gør vi meget ud af, at du nemt og hurtigt kan vurdere om LEADET har interesse for dit firma. Derved ved du også, om det er et projekt eller en opgave, der bør følges op på.

Med Lambrecht LEADS får du:

  • Hurtig og effektiv overvågning af politiske beslutninger i forbindelse med offentlige byggeprojekter
  • Kendskab til offentlige udbud – længe før det udsendes
  • Viden om offentlige opgaver, som ikke nødvendigvis kommer/skal i udbud
  • Besked hver gang der er opgaver eller projekter, der matcher dine interesser
  • Den bedste forudsætning for at bearbejde de offentlige kunder

Og alt dette sker helt automatisk.

Få besked om offentlige opgaver allerede i dag!

Lambrecht UDBUDSFORMIDLING

Vi sender gerne dine udbuds- og indkøbsønsker direkte ud til vores kunder. Denne service er gratis for alle at benytte.

Du sender blot en mail eller ringer til os, så formidler vi dit indkøb eller udbud videre i henhold til de aftaler, vi har lavet (dato, tid eller fx område).

Vi har både kommuner, arkitekter og ingeniører samt andre brancher, der blandt andet udbyder byggerier, rådgivning og indkøb via os.

Få en uforpligtende gennemgang af dine muligheder her: